Avarija prie Kalvarijos: susidūrė trys automobiliai, žuvo moteris, trys sužeisti

Pirmadienį, 13 val. 52 min., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Marijampolė-Kalvarija, įvyko avarija. Pirminiais duomenimis, Kalvarijos link važiavęs automobilis „Volkswagen Sharan“ suko į kairėje esantį šalutinį kelią ir nepraleido iš priekio atvažiuojančio „Audi 100“.

Per avariją stipriai apgadinti automobiliai.<br>L. Juodzevičienė
Per avariją stipriai apgadinti automobiliai.<br>L. Juodzevičienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2012, 9:14 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:27 PM

Pastarojo automobilio vairuotojas, vengdamas susidūrimo, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą. Ties Gulbiniškių kaimu automobilis „Audi 100“ kliudė „Volkswagen Sharan“ ir kaktomuša susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu „Renault Espace“.

Du jauni vyrai važiavo „Audi 100“ Marijampolės link ir kaktomuša susidūrė su „Renault Espace“. Jį vairavo solidaus amžiaus moteris. Šalia vairuotojos sėdėjo jos sutuoktinis.

Sužeisti žmonės nugabenti į Marijampolės ligoninę.

„Renault Espace“ vairuotoja, Vilkaviškio rajono gyventoja, apie 16 val. ligoninėje mirė. Jos sutuoktinio būklė sunki, bet stabili.

„Audi 100“ vairuotojui konstatuoti daugybiniai kaulų lūžiai (dubens, kojų). Jo bendrakeleiviui lūžo kojos.

Policijos duomenimis, per avariją nukentėjo Kalvarijoje gyvenantys A. V., gimęs 1991 m.,  ir P. V., gimęs 1989 m., bei Vilkaviškio r. Piliakalnių kaime gyvenantis V. P., gim. 1961 m. Žuvusi jo žmona - Z. P., gimusi 1959 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.