Jurbarko rajone avarijoje žuvo arklio traukiamame vežime važiavęs dešimtmetis (papildyta liudytojo pasakojimu)

Jurbarko rajone šeštadienį apie 17 val. 50 min. eismo įvykio metu žuvo dešimties metų vaikas, kai į ta pačia kryptimi važiuojantį arklio traukiamą vežimą atsitrenkė „VW Transporter“. Avarija įvyko Raudonės kaime.

Avarijoje žuvo 10 metų berniukas, o jo motina sunkiai sužalota.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Avarijoje žuvo 10 metų berniukas, o jo motina sunkiai sužalota.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 2, 2012, 11:30 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:01 PM

Jurbarko policijos budėtojas pranešė, jog iš „VW Transporter“ vairavusio 47-erių G. Š. paimta kraujo, nustatyti, ar eismo įvykio metu jis buvo blaivus.

Eismo įvykio metu vežimu važiavęs dešimties metų A. K. žuvo vietoje. Vežimą vadeliojusi jo motina 31 metų J. K. dėl sunkių sužeidimų paguldyta į ligoninę.

Ji dėl daugybinių lūžių išvežta į Jurbarko ligoninę, vėliau pervežta į LSMU Kauno klinikas.

 Liudininkų teigimu, žuvo ketverių metų vaikas, kiti du vaikai pabėgo. Į klinikas išvežta motina. Avarija įvyko esant itin blogam matomumui. Liudininkų teigimu, vežimas buvo be atšvaitų, vadeliotoja neblaivi ir važiavo arti kelio vidurio. Iki sankryžos ir posūkio į šalutinį kelią ir namų moteriai su vaikais buvo likę vos keli šimtai metrų.

"Važiavau pro šalį kaip tik tuo metu. Vaizdas buvo žiaurus, sužalota moteris aimanavo nuo sužalojimų, žuvęs vaikas jau buvo uždengtas audeklu, negyvas arklys gulėjo ant kelio. Žinau tą šeimą, jie nevengia išgerti, gyvena asocialiai", - pasakojo kalbintas Raudonės gyventojas.

Tuo netoli nuo avarijos vietos žvejojęs kitas vietinis tikino, kad smūgio į vežimą garsas buvo baisus. Vyras taip pat tvirtino, kad į vežimą galėjo atsitrenkti du automobiliai. Pirmasis po galingo smūgio nurūko toliau. Vėliau vežimą kliudė kompaniją žvejų vežęs "Renault Espace".

Į avarijos vietą netruko ateiti ir žuvusio vaiko tėvas. Pasak liudininkų, vyras buvo neblaivus, rėkė, keikė policininkus, talžė sustojusius automobilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024