Žinomą medikę F. Taunytę ištiko insultas (papildyta)

Prieštaringais pasisakymais apie sveikatą garsėjanti gydytoja Filomena Taunytė pati atsidūrė ligoninėje. Teigiama, kad ją ištiko insultas.

Medikė ir publicistė F. Taunytė išgarsėjo prieštaringai vertinamais pasisakymais apie mediciną, sveikatą, net seksualines mažumas.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Medikė ir publicistė F. Taunytė išgarsėjo prieštaringai vertinamais pasisakymais apie mediciną, sveikatą, net seksualines mažumas.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:04 AM

Portalas delfi.lt pranešė, kad trečiadienį jos būklė buvo pakenčiama. Moteris turėjo sąmonę, kalbėjo su aplinkiniais. Artimųjų teigimu, ji sakė „pasikliaunanti medikais – esą jie žino, ką daro“.

Medikė ir publicistė F. Taunytė išgarsėjo prieštaringai vertinamais pasisakymais apie mediciną, sveikatą, net seksualines mažumas.

Moteris yra išleidusi knygų, kuriose kritikuojama medicinos sistema ir šiuolaikinė visuomenė. F. Taunytė teigia, kad žmonės šiandien vartoja per daug vaistų ir neatsigręžia į liaudies medicinos priemones. Pasak prieštaringai vertinamos gydytojos, žmonės turėtų gydytis žolelėmis.

Pati gydytoja, nepaisant amžiaus, visuomet atrodė žvali ir veikli, dažnai vykdavo į susitikimus su skaitytojais.

Moteris yra parašiusi šešias knygas apie sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.