Rokiškio rajone per gaisrą žuvo sugyventiniai ir jų svečias

Pirmadienio naktį Rokiškio rajone, Kazliškio kaime per gaisrą daugiabutyje žuvo sugyventiniai ir jų svečias. Pirminiais duomenimis, žmonės greičiausiai užduso apsinuodiję smalkėmis, kai nuo nuorūkos užsidegė  vieno jų lova. 

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2013-10-07 09:24, atnaujinta 2018-02-21 10:23

„Ruošėmės šį butą įregistruoti kaip landynę, tik nespėjom“, – lrytas.lt sakė Kazliškio seniūnas Algirdas Kulys. Jo teigimu, buto šeimininkė – 52 metų Birutė S. ir jos 9 metais jaunesnis sugyventinis Bronius V. niekur nedirbo, o dienas leisdavo girtaudami su įvairiomis kompanijomis.

Paskutinį kartą kartu su policijos pareigūnais seniūnas minėtame bute lankėsi praėjusį penktadienį, prieš pietus. Ir tuomet bute girtavo ne tik šeimininkai, tačiau ir dar 5 jų sugėrovai. Aplinkinių gyventojų teigimu, šiame bute buvo girtaujama ir sekmadienio vakarą, likus kelioms valandoms iki gaisro.

Pranešimą apie gaisrą Kazliškio kaime, Pandėlio gatvės 6-ame name Rokiškio rajono ugniagesiai gavo 2 val. 53 min. Aštuonbučio namo gyventojai pranešė, kad laiptinė pilna dūmų, kurie veržiasi iš pirmajame aukšte esančio Birutės S. buto.

Nuskubėję į minėtą namą ugniagesiai netrukus šiame bute rado ir į lauką išnešė 3 žmonių kūnus. Greitosios pagalbos medikai konstatavo, kad visi jie mirę. Įtariama, kad butą landyne pavertę sugyventiniai ir pas juos likęs nakvoti gretimo kaimo gyventojas, 41 metų Vytautas B., mirė apsinuodiję smalkėmis. Jos pasklido užsidegus lovai kambaryje, kuriame jie miegojo. Manoma, kad lova užsidegė kažkuriam iš sugėrovų neatsargiai rūkant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.