Dviratininko kelionė baigėsi smūgiu į pravertas taksi dureles

Trečiadienio pavakarę Vilniaus centre buvo partrenktas dviratininkas. Nelaimė įvyko Gedimino prospekte. Link Katedros aikštės važiavęs dviratininkas atsitrenkė į „Vilnius veža“ taksi automobilį.

Vilniaus centre taksi automobilis kliudė dviratininką.<br>E.Valiuškevičiūtės nuotr.
Vilniaus centre taksi automobilis kliudė dviratininką.<br>E.Valiuškevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 7:44 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:49 AM

Liudininkų teigimu, taksi automobilis sustojo, tuomet atsidarė jo durelės. Netikėtai išvydęs kliūtį, dviratininkas nesugebėjo sustoti, todėl su didele jėga įsirėžė į atsidariusias duris. Smūgis buvo stiprus - dviratininkas persivertė per dureles ir trenkėsi į grindinį.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai ir Greitosios medicinos pagalbos medikai. Pirminiais duomenimis, vaikinas nepatyrė sunkių sužalojimų, tačiau skundėsi stipriu skausmu nugaroje.

Dviratininkas važiavo pažymėta dviračių juosta. Taksi sustojo netoli perėjos tam, kad išleistų keleivį. Pats taksi vairuotojas sakė, kad stovinčio automobilio nebuvo įmanoma nepastebėti.

„Įsijungiau avarinį signalą, todėl atvažiuojantis dviratininkas turėjo matyti iš toli“, - po įvykio sakė taksi vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.