Girtas vairuotojas Kaune taranavo policijos automobilį

Trečiadienį Kaune užfiksuotas kurioziškas eismo įvykis. Girtutėlio vyro vairuojamas „Šiaulių visuomenės sveikatos“ centro logotipu papuoštas tarnybinis automobilis „Honda“ atsitrenkė į prie sankryžos stabtelėjusį policijos automobilį.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 6, 2013, 12:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:50 PM

Trečiadienį prieš vidurdienį Kaune, Jonavos gatvėje darbo reikalais vykę policijos pareigūnai tapo netikėto įvykio dalyviais.

Ties sankryža su Šiaurės prospektu policijos automobiliui sustojus prieš raudoną šviesoforo signalą į jo galą nestipriai trenkėsi iš paskos važiavusi „Honda“.

Policininkai išlipo apžiūrėti susidūrimo pasekmių. Nors apgadinimai buvo vos įžiūrimi, pareigūnų dėmesį patraukė keistas avariją sukėlusio žioplo vairuotojo elgesys.

Vyras nerišliai kalbėjo, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas. Patikrinus avarijos kaltininką alkoholio matuokliu – policininkų spėjimai pasitvirtino su kaupu. Vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 3,21 promilės girtumo laipsnis.

Šiaulių visuomenės sveikatos centro direktoriaus pavaduotoja Janina Tamošiūnienė apie šios įstaigos automobilį vairavusį ir eismo įvykį sukėlusi vairuotoją sužinojo tik iš lrytas.lt žurnalisto.

„Šiandien Kaune vyksta respublikinė konferencija. Ten išvažiavo mūsų atstovai, šiuo automobiliu juos nuvežė mūsų vairuotojas. Kaip gali būti, kad jis girtas avariją padarė?“ - negalėjo atsistebėti Šiaulių visuomenės sveikatos centro direktoriaus pavaduotoja J.Tamošiūnienė.

Lrytas.lt žiniomis, girtas automobilį vairavo Šiaulių visuomenės sveikatos centro vairuotojas Robertas Norkus.

Pasiaiškinime policijos pareigūnams jis įstengė parašyti vos kelis žodžius: „Atsitrenkiau į kitą automobilį.“

Po šio „nuotykio“, Šiaulių visuomenės sveikatos centro automobilis autovežiu nugabentas į policijos saugojimo aikštelę. Manoma, kad jį parvairuos kažkas iš konferencijoje dalyvaujančių medikų.

„Jeigu pasitvirtins ši informacija, vairuotojo karjera šiam žmogui baigsis iš karto. Už tokį pažeidimą jam bus atimtas vairuotojo pažymėjimas, o kito darbo savo vairuotojams pasiūlyti šiuo metu mes negalime“, - lrytas.lt sakė Šiaulių visuomenės sveikatos centro atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.