Per avariją Vilniaus pakraštyje nukentėjo nėščia moteris

Vilniaus pakraštyje nesuvaldytam visureigiui įsirėžus į medį nukentėjo nėščia moteris. Ji gydoma reanimacijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:17 PM

Pranešimą apie avariją Vilniaus pareigūnai gavo maždaug 14 val. 43 min. Buvo pranešta, kad sostinės pakraštyje, Laurų g., automobilis įsirėžė į medį, nukentėjo nėščia moteris.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai ir du policijos patrulių ekipažai.

Paaiškėjo, kad staigiame posūkyje miško viduryje į medį trenkėsi nesuvaldytas automobilis „Jeep Cherokee“. Juo važiavusi 1974 m. gimusi moteris nuvežta į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusi moteris yra visureigio keleivė. Automobilis į medį trenkėsi šonu, kaip tik ta puse, kur sėdėjosi nukentėjusioji.

Ketvirtadienio rytą Vilniaus policija apie šį įvykį išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, kad visureigio vairuotojas neturėjo teisės vairuoti.

Kaip rašoma pranešime, teisės vairuoti neturintis I.I. (gim. 1980 m.), vairuodamas automobilį „Jeep Cherokee“, važiuodamas Laurų gatve nuo M.Husviano gatvės Nemenčinės pl. link, kelio vingyje į dešinę nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies į kairę ir atsitrenkė į pakelėje augantį medį.

Policija praneša, kad automobiliui neatlikta valstybinė techninė apžiūra, jis neapdraustas privalomuoju civiliniu draudimu.

Per incidentą nukentėjo nėščia automobilio keleivė I.V. (gimusi 1974 m.). Ji buvo nuvežta į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Pirminiais duomenimis, jai nustatyti daugybinių sužalojimų, moteris gydoma reanimacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.