Klaipėdos policija ieško mačiusių, kaip mašina suvažinėjo moterį

Klaipėdos policijai reikia visuomenės pagalbos. Aiškinantis tragiškos avarijos, per kurią žuvo moteris, aplinkybes pareigūnai ieško liudininkų.

Moteris žuvo partrenkta automobilio „Mercedes Benz“.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Moteris žuvo partrenkta automobilio „Mercedes Benz“.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 11:23 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:47 PM

Klaipėdos policija ketvirtadienį kreipėsi į visuomenę, ir paprašė atsiliepti liudininkus, mačiusius, kaip sekmadienį apie 16 val. 38 min. ties Taikos pr. 133 namu, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, automobilis „Mercedes Benz“partrenkė moterį. Moteris nuo patirtų sužalojimų mirė.

Pagal iš karto po avarijos turėtus duomenis lrytas.lt jau skelbė, kad nelaimė įvyko tuomet, kai iš parduotuvės su pirkiniais ėjusi moteris iš skiriamosios žaliosios juostos bandė pereiti trijų eismo juostų gatvę, kuria mašinos važiuoja viena kryptimi. Klaipėdietė jau buvo įžengusi į pėsčiųjų perėją, o jos praleisti buvo sustoję pirmoje ir antroje eismo juostoje važiavę automobiliai.

Arčiausiai jos trečia juosta lėkęs „Mercedes Benz“ kiek pristabdė. Artėjančios mašinos išsigandusi pėsčioji grįžo atgal į skiriamąją juostą. Po avarijos buvo manoma, kad tai pamatęs „Mercedeso“ vairuotojas padidino greitį norėdamas pėsčiųjų perėją prašokti nesustodamas.

Tačiau kaip tik tuo metu, matyt, pagalvojusi, kad pristabdžiusi mašina ją praleis, klaipėdietė vėl žengė į gatvę ir buvo partrenkta automobilio.

Klaipėdos policija prašo žmones, mačiusius šį įvykį ar galinčius suteikti apie jį informacijos, atvykti į Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biurą adresu Šermukšnių g. 10, Klaipėda, 308 kab., arba paskambinti telefonais 8-46 354 449, 354 440 (visą parą).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.