Bandęs susideginti pasvalietis neišgyveno

Antradienį Panevėžio ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje mirė Pasvalio rajono Papyvesių kaimo gyventojas V.K. Vyriškis apsipylė benzinu ir padegė save prieš savaitę. Tądien jam suėjo 50 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Apr 2, 2014, 10:06 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:54 PM

Pasvalio apylinkių seniūnijoje, Papyvesių kaime gyvenęs V.K. jau ir anksčiau yra bandęs žudytis, artimieji jį iš kilpos yra ištraukę. Paskutinį kartą ranką prieš save jis pakėlė kovo 26 dienos vakarą. Savo sodyboje vyriškis, kuriam tądien suėjo 50 metų, tuo metu buvo vienas, jo žmona buvo išvažiavusi.

Grįžusi moteris sodybos kieme pajuto stiprų benzino ir degėsių tvaiką. Apsidairiusi, ji pamatė gulintį leisgyvį sutuoktinį, šalia jo mėtėsi degtukai ir talpa, iš kurios sklido benzino kvapas. Moteris skubiai iškvietė greitąją, vyriškis buvo išvežtas gydyti į Panevėžio ligoninę.

Jis buvo apdegęs apie 75 proc. kūno, Intensyviosios terapijos skyriaus gydytojai artimiesiems beveik neteikė vilčių, kad jis išgyvens. Liūdniausios prognozės išsipildė – balandžio 1-osios rytą V.K. mirė.

Vietos gyventojų teigimu, vyriškis buvo geras kalvis, tačiau nuolatinio darbo neturėjo. Prieš kurį laiką dėl smurto artimoje aplinkoje jam buvo uždrausta artintis prie žmonos, tačiau iš namų vyriškis buvo išsikraustęs tik trumpam, vėliau vėl grįžo čia gyventi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.