Žinia apie G. Ruplėno mirtį kolegas sukrėtė iki širdies gelmių

Netikėta humoristo Gintaro Ruplėno mirtis sukrėtė jo talento gerbėjus ir kolegas. 50-metis guvus, nuolat sportuojantis vyras užgeso pačiame jėgų žydėjime. Po žinios apie šią netektį socialinį tinklą „Facebook“ užplūdo žinutės, skirtos G.Ruplėnui.

G.Ruplėnas.<br>Nuotr. iš archyvo
G.Ruplėnas.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 1:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:29 PM

„Visiškas šokas. Nesuvokiama protu. Puikus humoristas, kovingas mano teniso partneris, nuostabus ir geras žmogus. Labai labai jo trūks...Didžiausia užuojauta visiems artimiesiems ir draugams“, – taip apie artimą bičiulį atsiliepė Andrius Tapinas.

„Gintaro Ruplėno ir visos „Dviračio“ „chebros“ įtaka Lietuvos humorui, prie kurio ir aš dabar prisidedu, yra neišmatuojama. Ilsėkis ramybėje, Gintarai. Užuojauta visiems jo artimiesiems ir draugams“, – tokiu įrašu savo „Facebook“ sienoje pasidalijo jaunasis humoristas Paulius Ambrazevičius.

„Dar vienu linksmu žmogumi tarp mūsų mažiau“, – liūdi TV projektuose su G.Ruplėnu dirbęs rašytojas, scenaristas Aidas Puklevičius.

„Užuojauta artimiesiems. Vienas iš tų, kurių pasiilgsim visi“, – Gintarą apibūdino TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius.

„Žiauri žinia, kaip perkūnas. Sunku net kažką pasakyti, bent žodį ištarti. Sunkiai suvokiama“, – sakė populiarių TV projektų prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Labai nuoširdi ir gili užuojauta Gintaro šeimai ir draugams“, – savo „Facebook“ rašo Algis Ramanauskas.

„Giltinė kartais mojuoja dalgiu be jokios sistemos“, - tokiu įrašu pasidalino žinomas muzikos prodiuseris, M.A.M.A. apdovanojimo laureatas Žilvinas Liulys.

G.Ruplėnas su žmona Dalia turėjo du vaikus: 15 metų dukterį Mariją ir 24 metų sūnų Domantą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.