Po automobilių kaktomušos - trys sužeistieji

Sekmadienio vakarą Šilutės rajono Šyšgirių kaime įvyko skaudi nelaimė. Automobilį „Mazda 323” vairavęs vyriškis, dirbantis ūkyje, važiuodamas posūkyje išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Renault Laguna“. Transporto priemonės susitrenkė kaktomuša.

Per nelaimę nukentėjo trys žmonės.
Per nelaimę nukentėjo trys žmonės.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2014, 8:49 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:20 PM

Aukšta žole apaugusi šalikelė nei vienam susidūrusiu automobilių vairuotojui neleido laiku pastebėti vienas kito ir išvengti avarijos.

„Mazdos“ vairuotojas, neneigė savo kaltės. Saugos diržo nesegėjęs galvą ir veidą į priekinį stiklą susižalojęs vyriškis išgabentas į ligoninę. Jis buvo blaivus.

Ne ką mažiau nukentėjo „Renault“ ekipažas. Trisdešimtmetis vairuotojas su bendraamžiu draugu taip pat nesegėjo saugos diržų, tad ir jiems teko galvomis trenktis į stiklą ir paragauti iššaunančių saugos pagalvių smūgį į veidą.

Keleivis, dėl kaklo ir galvos traumos paguldytas į ligoninę. Vairuotojas, kuriam šis įvykis, nors ir ne jo sukeltas, pridarė aibę problemų, paleistas gydytis ambulatoriškai. Jis į alkotesterį įpūtė 0,42 prom. alkoholio. Be to, paaiškėjo, kad pastarasis neturintis vairuotojo pažymėjimo. Jį už vairavimą išgėrus atėmė prieš tris metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.