Prienų rajone rasti kartu nuskendusių vaikino ir merginos kūnai

Pirmadienį ugniagesių narai Prienų rajono ežere rado ir į krantą ištraukė dar sekmadienį kartu nuskendusių vaikino ir merginos kūnus.

Nuo metų pradžios ugniagesių narai jau surado 126 skenduolius.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Nuo metų pradžios ugniagesių narai jau surado 126 skenduolius.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2014, 7:37 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:22 PM

Vaikino ir merginos drabužiai ant ežero kranto buvo rasti ir jų pasigesta dar sekmadienį. Pirmadienį į Jogalinos kaimą (Stakliškių seniūnija), prie Gelužio ežero, buvo iškviesti ugniagesiai.

Pasinėrę po vandeniu narai maždaug 15 metrų nuo kranto, 4 metrų gylyje, abu skenduolius surado. 1994 m. gimusios merginos ir 1989 m. gimusio vaikino kūnai buvo iškelti iš ežero gelmės ir pargabenti į krantą.

Alytaus apskrities VPK pranešė, kad  sekmadienį apie 19 val., jaunuoliai atvažiavo prie ežero maudytis. Kaip žinoma, nei vienas iš jų, plaukti gerai nemokėjo.

Ant ežero kranto rasti tvarkingai sudėti nuskendusių daiktai.

Ugniagesiai teigia, kad per savaitgalį vien ugniagesiai surado 10 skenduolių. Nuo metų pradžios Lietuvoje ugniagesiai jau rado 126 skenduolius (tarp jų yra trys nepilnamečiai). Pernai tuo pat metu buvo rasti 118 skenduolių (8 nepilnamečiai).

Tačiau ugniagesiai pažymi, kad realus nuskendusių skaičius gali būti didesnis, nes ne visais atvejais gelbėtojai būna kviečiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.