Pareigūnai sulaikė sunkvežimį su kalnu vogtų daiktų

Antradienį Lietuvos kelių policijos tarnybos Specialios paskirties skyriaus pareigūnai, surengę specialiąją policinę priemonę Vilniaus ir Kauno apskrityse, sulaikė krovininį automobilį „Mercedes-Benz“, kuriame, įtariama, vežti neteisėtai įsigyti laivų pakabinami varikliai, statybiniai įrankiai, audio įranga.

Pareigūnai sulaikė sunkvežimį su kalnu vogtų daiktų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai sulaikė sunkvežimį su kalnu vogtų daiktų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 5:26 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:11 AM

Kaip rašoma Lietuvos kelių policijos tarnybos pranešime, po pietų (apie 12 val. 50 min.) Kauno rajone, kelio A8 Panevėžys–Sitkūnai–Aristava 86 kilometre, Lietuvos kelių policijos tarnybos patruliai sustabdė automobilį „Mercedes-Benz 308CDI“.

Patikrinę 31 metų vairuotojo pateiktus dokumentus, pareigūnai paprašė jo parodyti vežamą krovinį. Vairuotojas, delsdamas tai daryti, paaiškino, kad užsikirtusios krovininio automobilio spynos ir jų negalima atrakinti. Pareigūnams vis dėlto pavyko įtikinti vairuotoją, kad šis vykdytų teisėtus jų reikalavimus.

Automobilio krovinių skyriuje pareigūnai po apdangalu rado įvairaus galingumo ir tipo laivų pakabinamų variklių (apie 20 vnt.), pakuočių su statybiniais įrankiais, taip pat audio įrangos.

Vairuotojas vežamų daiktų įsigijimo dokumentų negalėjo pateikti, nes jų neturėjo. Policijos pareigūnams jis tik paaiškino, kad krovinį turi nuvežti į Panevėžį, kur jį pasitikęs asmuo sumokės už paslaugą. Nei krovinio siuntėjo, nei gavėjo vairuotojas nenurodė.

Įtarus, kad vežamas krovinys yra įsigytas nusikalstamu būdu, vairuotojas ir automobilis „Mercedes-Benz 308CDI“ buvo pristatyti į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą aplinkybėms aiškintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.