Siaurame Molėtų r. kelyje nesugebėjo prasilenkti BMW ir „Opel“

Siaurame Molėtų rajono kelyje penktadienio vakarą prasilenkti nesugebėjo du automobiliai - BMW ir „Opel“. Po avarijos buvo pranešta, kad per incidentą nukentėjo du vaikai. Tačiau mažas mergaites apžiūrėję greitosios pagalbos medikai nustatė, kad jos sveikos, tačiau išsigandusios, į ligoninę vežti sesučių nereikia.

Siaurame Molėtų r. kelyje penktadienio vakarą nesugebėjo prasilenkti du automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Siaurame Molėtų r. kelyje penktadienio vakarą nesugebėjo prasilenkti du automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-11-28 21:22, atnaujinta 2018-01-20 09:11

Apie automobilių susidūrimą kelyje Giedraičiai-Dubingiai, maždaug pora kilometrų nuo Giedraičių, Bendrasis pagalbos centras pranešimą gavo apie 20 val. 30 min. Buvo pranešta, kad per dviejų automobilių susidūrimą nukentėjo du vaikai.

Į nelaimės vietą buvo pasiųsti policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai. Paaiškėjo, kad siaurame kelyje prasilenkti nesugebėjo automobiliai BMW ir „Opel“.

Greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo automobiliu „Opel“ važiavusias 11 mėnesių ir 2 metų sesutes. Sužalojimų nenustatę, medikai konstatavo, kad abi mergaitės per avariją labai išsigando, tačiau dėl to į ligoninę jų vežti nereikia.

Kadangi žmonės per avariją nenukentėjo, policijos pareigūnai avariją įformino kaip techninį eismo įvykį.

Policijai avarijos vietoje dar pildant įvykio dokumentus automobilio „Opel“, važiavusio nuo Giedraičių link Dubingių, keleivė lrytas.lt sakė, kad viskas įvyko labai netikėtai ir staiga.

„Iš priekio važiavo dvi mašinos. Su pirma prasilenkėm, o antrą sumėtė ir ji savo šonu trenkėsi į mūsų mašinos šoną. Pas mus akimirksniu iššaudė šoninės saugos pagalvės, vaikai pradėjo klykti. Labai išsigando mergaitės“, - pasakojo moteris.

„Opel“ vairuotojas pareigūnams sakė, kad jo greitis nebuvo labai didelis. Nepaisant to, abu automobiliai sustojo už keliasdešimties metrų nuo susidūrimo vietos.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs. Kelias nebuvo slidus, asfalto danga buvo sausa.

Policijos pareigūnai teigia, kad pasakyti, kas kaltas dėl avarijos, kol kas negalima. Tai esą turėtų paaiškėti tikslinant įvykio duomenimis.

Incidento aplinkybes toliau aiškinasi Molėtų r. policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.