Parbloškusi dviratininkę vairuotoja paspruko

Dviračiu važiavusi moteris sunkių sužalojimų išvengė.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Dviračiu važiavusi moteris sunkių sužalojimų išvengė.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2015, 11:58 AM, atnaujinta Oct 26, 2017, 7:38 AM

Kauno policijos tyrėjai ieško moters, kurios vairuojamas automobilis parbloškė dviratininkę. Vairuotoja pasišalino iš įvykio vietos.

Birželio 18-ąją apie 17 valandą Kaune, Chemijos ir Kovo 11-osios gatvių šviesoforais reguliuojamoje sankryžoje įvyko eismo įvykis, kurio metu buvo sužalota dviratininkė (gimusi 1959 m.).

Eismo įvykyje dalyvavusio automobilio vairuotoja su nukentėjusia dviratininke įvykio vietoje bendravo, tačiau apie įvykusį eismo įvykį policijai bei greitosios medicinos pagalbos darbuotojams nepranešė. Galiausiai iš įvykio vietos nuvažiavo. Gali būti, kad ji vairavo seno modelio „Renault“ automobilį.

Už Kelių eismo taisyklių reikalavimų nevykdymą automobilio vairuotojai pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 130 str. 1 d. (nepaklusimas reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimas iš eismo įvykio vietos) numatoma piniginė bauda nuo 868 iki 1158 eurų su vairuotojo teisių atėmimu nuo 36 iki 60 mėnesių.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar atpažįstančius vaizdo įraše matomą moterį bei jos vairuotą automobilį, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyrių tel. (8 37) 30 31 98 arba el. p. kristina.baktyte@policija.lt.

Vos paskelbus, kad yra ieškoma, įraše užfiksuota automobilio vairuotoja paskambino  policijos tyrėjai ir susitarė dėl susitikimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.