Vilniuje troleibusas partrenkė girtą vyrą

Vilniuje trečiadienio vakarą troleibusas partrenkė ir sužalojo į gatvę degant raudonam šviesoforo signalui žengusį girtą 29-erių metų vyrą.

Kaune troleibusas partrenkė keliu bėgusią senjorę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune troleibusas partrenkė keliu bėgusią senjorę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-04 17:27, atnaujinta 2017-10-05 19:22

Incidentas apie 18 val. 09 min. įvyko Pylimo g., netoli sankryžos su Naugarduko g. Kaip vėliau pasakojo liudininkai, 1986 m. gimęs vyriškis į gatvę prieš pat troleibusą žengė net nesidairydamas. Tuo metu troleibusui degė žalias šviesoforo signalas, o pėstiesiems – raudonas.

„Troleibuso vairuotojas staigiai stabdė, bet tai nepadėjo išvengti smūgio. Vyriškis į gatvę išėjo tarsi nieko nematydamas ir net nesidairydamas“, – vėliau sakė liudininkai.

Partrenktas troleibuso, vyriškis sąmonės neprarado. Jis gulėjo ant asfalto susiėmęs koją ir vis kartojo: „Aš pats kaltas, pats kaltas...“

Greitosios pagalbos medikai sužeistą vyrą išvežė į ligoninę. Įtariama, kad jis galėjo būti girtas. Kokių tiksliai sužalojimų patyrė vyriškis, paaiškės, kai jis bus apžiūrėtas ligoninėje.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.