Prieš savaitę Alytuje dingusi 15-metė rasta prie prekybos centro

Gruodžio 26-ąją iš namų Alytuje išėjusi ir be žinios dingusi 15-metė rasta gyva ir sveika. Policija praneša, kad mergina ketvirtadienio naktį rasta prie prekybos centro „Iki“. 15-metė, kaip teigiama, su nauja drauge ruošėsi išvykti į kitą miestą.

Pareigūnai merginą rado ketvirtadienio naktį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai merginą rado ketvirtadienio naktį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Dec 31, 2015, 8:38 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 1:25 PM

Beveik savaitei prapuolusios nepilnametės motina, paskelbusi savo telefono numerį socialiniuose tinkluose, iki pat šios nakties nebuvo sulaukusi nė vieno skambučio apie dukros buvimo vietą, jos niekur nematė nei draugai, nei pažįstami.

Kaip praneša policija, paauglė, gruodžio 30-ąją, prieš pat vidurnaktį, atvyko į planuotą susitikimą su draugais, ten jos laukė Alytaus policijos pareigūnai.

Su drauge, su kuria leido dienas, kai artimieji, policija, draugai ir visas miestas jos ieškojo, pradingėlė ketino išvykti į Kauną. Atkaklaus darbo ir nepertraukiamo bendravimo su artimiausiais draugais dėka, pareigūnams pavyko pergudrauti merginą.

Ketvirtadienį ryte penkiolikmetė su tėvais atvykusi į Alytaus policijos komisariatą, jie bendravo su pareigūnais. Paauglė privalės paaiškinti savo veiksmus.

Motina teigė iki tol su dukra neturėjusi problemų. Stropiai stengėsi mokytis, mokytojai jos elgesiu niekada nesiskundė. Dalyvaudavo mokyklos renginiuose. Šeima jaukiai šventė Kūčias ir Kalėdas, 15-metė, jos septyniolikametis brolis ir trejų metų sesutė džiaugėsi Kalėdų Senelio dovanomis.

Antrą Kalėdų dieną apie 13 valandą, pasiėmusi tik savo telefoną, be rankinės ir pinigų, nepilnametė išėjo į kiemą, o paskui žadėjo aplankyti drauges. 22 val. ji parašė mamai žinutę, klausdama, ar gali likti pas draugę nakvoti. Tačiau mama jai paskambino ir liepė grįžti namo. Nuo to laiko mergina su artimaisiais nesusisiekė, o buvo rasta praėjus šešioms dienoms nuo dingimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.