Per šlapdribą pasipylė avarijos, „Audi“ vos neįskriejo į upę

Sekmadienio popietę lietus ir šlapdriba šalyje gerokai pasunkino vairavimo sąlygas – policija vieną po kitos fiksavo avarijas. Ypač sudėtingos eismo sąlygos Vakarų Lietuvoje.

Sekmadienį per lietų ir šlapdribą pasipylė avarijos<br>J.Stacevičiaus asociayvi nuotr.
Sekmadienį per lietų ir šlapdribą pasipylė avarijos<br>J.Stacevičiaus asociayvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2016, 4:26 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:46 PM

Pasak uostamiesčio policijos pareigūnų, kelyje Klaipėda-Kretinga susidūrus visureigiui BMW X5 ir „Ford Galaxy“, nukentėjo „Ford“ vairavęs 25 metų vyras. Jis patyrė galvos traumą ir buvo nuvežtas į ligoninę.

Avarija įvyko, slidžioje dangoje nesuvaldžius mašinos – vasarinėmis padangomis padabintas „Ford“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su BMW.

Telšių policijos komisariatio budėtojai portalui lrytas.lt pasakojo, jog Kelmės rajone, ties Paprūdžių kaimu sunkvežimis nuvažiavo nuo kelio į griovį – vairuotojui traumos pavyko išvengti. Sunkiasvorė mašina nuvertė kelio ženklą.

Klaipėdos rajone ties Dovilų kaimu prie tilto automobilis „Audi“ nuskriejo nuo kelio ir įstrigo krūmuose, kurie sulaikė mašiną nuo skrydžio į šalia tekančią Minijos upę. Jaunas vairuotojas per plauką išvengė tragiško likimo.

Kaune, Raudondvario 4-jame take „Volkswagen Golf“ rėžėsi į stulpą, o Elektrėnų gavėje stulpą taranavo „Volkswagen Passat“.

Dar viena avarija įvyko laikinosios sostinės Kovo 11-osios gatvėje – troleibusas susidūrė su automobiliu „Audi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.