Lietuviškas plikledis pridarė bėdų „Lexus“ vairavusiam baltarusiui

Per plikledį nuo kelio Švenčionių nuslydęs Baltarusijos piliečio vairuotas automobilis „Lexus ES 350“ trenkėsi į elektros stulpą, kuris griūdamas apgadino Prienų pasienio kontrolės punkto tvorą.

Lietuviškas plikledis pridarė bėdų „Lexus ES 350“ vairavusiam baltarusiui.<br>VSAT nuotr.
Lietuviškas plikledis pridarė bėdų „Lexus ES 350“ vairavusiam baltarusiui.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-09 12:32, atnaujinta 2018-02-09 23:36

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį vakare VSAT Ignalinos rinktinės Pavoverės užkardos pasieniečiai gavo informacijos, kad Švenčionių rajono Prienų kaime įvyko avarija. Ši vieta yra prie pat sienos su Baltarusija, prie vietinio eismo Prienų pasienio kontrolės punkto.

Atskubėję Pavoverės užkardos pasieniečiai išsiaiškino, kad žiemos kelio išbandymų neišlaikė kaimyninės šalies gyventojas. Dėl prastų oro sąlygų susidarius plikledžiui, 54-erių Baltarusijos pilietis nesuvaldė automobilio „Lexus ES 350“ baltarusiškais numeriais ir trenkėsi į elektros stulpą. Šis nulūžo ir užvirto ant Prienų pasienio kontrolės posto teritoriją juosiančios tvoros.

Vairuotojas nenukentėjo, o elektros laidai nebuvo pažeisti. Įvykio metu apgadinti 2007 m. laidos automobilis bei Prienų pasienio kontrolės punkto tvora.

Pasieniečiai apie įvykį informavo Švenčionių policijos pareigūnus. Atvykę į įvykio vietą šie nustatė, kad baltarusis vairavo blaivus. Jo smarkiai apgadintą „Lexus ES 350“ teko išgabenti užkėlus ant iškviesto techninės pagalbos automobilvežio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.