Palangoje – dviejų poilsiautojų mirtys

Sekmadienis tragiškai baigėsi dviems prie jūros poilsiavusiems vyrams. 

Sekmadienis tragiškai baigėsi dviems prie jūros poilsiavusiems vyrams. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sekmadienis tragiškai baigėsi dviems prie jūros poilsiavusiems vyrams. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 7:25 PM, atnaujinta Jun 29, 2017, 12:52 PM

Pavakare apie 16 valandą 30 minučių Palangoje pliažu ėjusi moteris gelbėtojus informavo apie prie kopų gulintį vyrą su rūbais, kuris, jos manymu, gali būti neblaivus. 

Į nurodytą vietą Kunigiškių paplūdimyje nuvykę gelbėtojai aptiko veidu į smėlį sukniubusį vyrą. Atvertę jį gelbėtojai pamatė, kad jo veidas  - pamėlęs. Dar buvo bandoma vyrą gaivinti – buvo atliekamas širdies masažas, tačiau jis jau buvo miręs. 

Nelaimėlis vilkėjo džinsais ir marškiniais, tačiau buvo basas. Aplinkui niekur nesimatė ir batų. Vyro kišenėse buvo rastas 48 metų kauniečiui Artūrui Vaitulioniui išduotas laivavedžio pažymėjimas, banko kortelė ir du mobilūs telefonai. 

Mirusio kauniečio rūbai buvo sausi, tad vyras nesimaudė. Spėjama, kad einant paplūdimiu jį ištiko infarktas. 

Policijos pareigūnas kauniečio telefone surado jos dukters telefono numerį ir apie nelaimę pranešė jai. Pranešimu nepatikėjusi moteris iš pradžių pamanė, kad jai skambina policininku apsimetę telefoniniai sukčiai ir pati žinią apie skaudžią nelaimę tikrinosi skambindama į policijos komisariatą. 

Sekmadienį ryte dar vienas 33 metų poilsiautojas iš Panevėžio mirė Šventojoje. Mediniuose nameliuose poilsiavusi šeima kvietė greitąją medicininę pagalbą, tačiau, anot mirusiojo artimųjų, budintis medikų ekipažas į Šventąją atvyko tik po valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.