Mįslingai dingusio motociklininko giminaitis Bronius Bradauskas bijo blogiausio

Ikiteisminį tyrimą dėl galimo motociklininko Aivaro Kilkaus pagrobimo kontroliuojantis prokuroras neslepia, kad teisėsauga dar neužčiuopė siūlo galo, pagal kurį galėtų išnarplioti mįslingą vilniečio dingimą. A. Kilkaus giminaitis Bronius Bradauskas sako, jog šioje situacijoje belieka tikėtis blogiausio. Nepatvirtintais duomenimis, sulaikytas baikerių klubo „Vorai MC“ prezidentas.

 Mįslingai dingusio motociklininko giminaitis Bronius Bradauskas tikisi blogiausio.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Mįslingai dingusio motociklininko giminaitis Bronius Bradauskas tikisi blogiausio.<br> Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2017, 9:04 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 10:06 PM

Kaip buvo skelbta trečiadienį, tyrimas pradėtas dėl žmogaus pagrobimo. Policija prašo liudininkų pagalbos, kurie galbūt buvo pastebėję Aivarą Kilkų, išplatintos ir įvykio vietoje rasto motociklo nuotraukos. 

Be to, paaiškėjo, kad galimai pagrobtas motociklininkas susituokęs su socialdemokrato Broniaus Bradausko giminaite. Aivaras Kilkus susituokęs su Broniaus Bradausko sūnėno dukra. 

Politikos senbuvis sako net sulaukęs giminaičio prašymo padėti paspausti policijos pareigūnus, tačiau pats B. Bradauskas sako jau nebesitikintis, kad pradingęs vyras atsiras gyvas.

„Sūnėnas pagalbos prašė, ko konkrečiai, kad policiją paspaust. Jo, policijai paskambint, gal, kad pagreitintų paiešką, ar ką tai, bet kadangi aš nieko neturiu pažįstamų, tai aš jam pasakiau, kad jeigu kreipėsi oficialiai, tai tegul ieško ir tiek“, – sakė socialdemokratų partijos narys.

B. Bradauskas galvoja, kad dingusį A. Kilkų pagrobė, tačiau sako netikintis, kad jis galėjo dėl kažko prasižengti.  

„Jau nebesitikiu geriausio, jeigu motociklas kažkur numestas, tai matyt jau reikia tikėtis blogiausio“, – atviravo B. Bradauskas.

Tyrimą kontroliuojantis prokuroras Ramūnas Šileika sakė, kad kol kas nėra duomenų apie tai, ar  motociklininkas A. Kilkus pastaruoju metu užsiėmė įtartina veikla, ar su jo dingimu susiję baikeriai.

„Irgi aš galiu pasakyt, kad tikrai kol kas šitoj stadijoj nekomentuosiu, galbūt po kelių dienų kai bus aiškiau, bet kol kas mes patys konkrečiai šito nežinom ir aiškinamės tas aplinkybes“, – R. Šileika.

LNK žinios praneša, kad nepatvirtintais duomenimis, sulaikytas baikerių klubo „Vorai MC“ prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.