Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje picerijoje naktį degė indaplovė

Itin gausios ugniagesių pajėgos naktį iš ketvirtadienio į penktadienį skubėjo gesinti gaisro, kilusio Vilniaus „Akropolyje“. Paaiškėjo, kad picerijoje degė indaplovė.

Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje picerijoje naktį degė indaplovė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje picerijoje naktį degė indaplovė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 12:34 AM, atnaujinta Apr 12, 2019, 7:08 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, ketvirtadienį apie 23 val. 39 min. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Ozo g. 25, „Akropolyje“, kažkas dega „Pizza Jazz“ virtuvėje.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad į gaisro vietą buvo nusiųsti net 9 gaisriniai automobiliai - 6 autocisternos, 2 autokopėčios ir štabo automobilis.

Atvykę ugniagesiai išsiaiškino, kad picerijos virtuvėje dega indaplovė. Ji užgesinta milteliniu gesintuvu. Per incidentą niekas nenukentėjo.

Situaciją pakomentavo Vilniaus „Akropolio“ valdytoja Eglė Valiukienė.

„Restorano „Pica jazz“ pagalbinėse patalpose, suveikus priešgaisrinei signalizacijai, buvo pastebėti dūmai. Prekybos ir pramogų centro apsauga gesintuvais užgesino rūkti pradėjusią indaplovę ir, pagal instrukcijas, pranešė apie įvykį Bendrajam pagalbos centrui.

Atvykę priešgaisrinės apsaugos specialistai apžiūrėjo įvykio vietą. Incidento metu picerija jau buvo uždaryta, žmonės nenukentėjo, evakuacijos skelbti nereikėjo“, – nurodoma jos atsiųstame komentare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.