Poros maudynės atokesnėje vietoje Kazlų Rūdos rajone baigėsi tragedija

Savaitgalį Suvalkijoje nuskendo moteris, o Šakių rajone skendusį jauną vyrą pavyko išgelbėti netoliese buvusiems žmonėms.

Savaitgalį Suvalkijoje nuskendo moteris, o Šakių rajone skendusį jauną vyrą pavyko išgelbėti netoliese buvusiems žmonėms.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Savaitgalį Suvalkijoje nuskendo moteris, o Šakių rajone skendusį jauną vyrą pavyko išgelbėti netoliese buvusiems žmonėms.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2020, 8:01 AM, atnaujinta Jun 23, 2020, 8:07 AM

Iš Katinų kaimo (Kazlų Rūdos sav.) tvenkinio šeštadienį vakare buvo ištraukta 46 metų skenduolė. Kaimo žmonės pasakojo, kad ją su sugyventiniu prie tvenkinio atvežė kaimynė. Vyras buvo stipriai apsvaigęs nuo alkoholio (3,24 prom.). Pora nusprendė maudytis atokiau nuo įrengtos maudyklės.

Vyro sugyventinė pasišovė nuplaukti į kitą krantą ir, matyt, neįvertino savo jėgų.

Iki kito kranto buvo netoli, kai plaukikė paniro po vandeniu ir nebeiškilo. Su ja atvykęs vyras buvo pernelyg girtas, kad sugebėtų nuplaukti ir išgelbėti draugę.

Moterį iš tvenkinio ištraukė atskubėję kiti iškylautojai, bet jos atgaivinti nepavyko.

Be mamos liko paauglė dukra.

Sekmadienį Šakių rajono ugniagesių gelbėtojų pagalbos šaukėsi Griškabūdžio miestelio gyventojai, kai į tvenkinį paniro ir ilgai neiškilo 32 metų vyras.

Į nelaimės vietą važiuojantys gelbėtojai po kiek laiko buvo atšaukti, nes šalia tvenkinio tuo metu buvę žmonės sugebėjo skęstantįjį ištraukti ant kranto. Vyras nebuvo praradęs sąmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.