Vilniaus centre ugniagesiai ir policija ieško Nerimi plaukusio ir vėliau panirusio vyro

Visos Vilniaus specialiosios tarnybos trečiadienio vakarą buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą, kad Neryje galėjo nuskęsti žmogus.

Vilniaus centre ugniagesiai ir policija ieško Nerimi plaukusio ir vėliau panirusio vyro.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus centre ugniagesiai ir policija ieško Nerimi plaukusio ir vėliau panirusio vyro.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2020, 7:28 PM, atnaujinta Dec 16, 2020, 7:37 PM

Kaip lrytas.lt informavo liudininkai, gausios ugniagesių ir policijos pajėgos trečiadienio vakarą žvalgė Neries pakrantes ties P.Vileišio g. Atvykę ir greitosios pagalbos medikai, upe plaukioja gelbėtojų valtis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad gelbėtojus į Neries pakrantę iškvietė policijos pareigūnai. Buvo pranešta, kad greta esančių įstaigų apsaugos darbuotojai matė į Nerį įbridusį vyrą, kuris netrukus šiek tiek paplaukė, o paskui paniro ir dingo.

Atvykę ugniagesiai ir pareigūnai pradėjo apžiūrinėti upės pakrantes eidami pasroviui, gelbėtojai ieškoti panirusio vyro pasiuntė ir ugniagesių komandą su valtimi.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.