Po susidūrimo Ukmergės r. vertėsi du automobiliai – yra sužeistų

Mažiausiai du žmonės buvo sužaloti Ukmergės rajone paskutinį metų vakarą susidūrus ir apvirtus dviem automobiliams. Avarijos vietoje prireikė visų rajono specialiųjų tarnybų pagalbos.

 Po susidūrimo Ukmergės r. vertėsi du automobiliai – yra sužeistų.<br> Facebook/Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
 Po susidūrimo Ukmergės r. vertėsi du automobiliai – yra sužeistų.<br> Facebook/Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-31 18:16, atnaujinta 2022-01-01 10:41

Pranešimas apie avariją Veprių seniūnijoje, Mankūnų kaime, penktadienį gautas kiek po 17 val. Buvo pranešta, kad po avarijos apvirto automobilis, reikia medikų pagalbos.

Į įvykio vietą ties Ukmergės ir Jonavos rajonų riba nuskubėjo visos gelbėjimo tarnybos – policijos patruliai, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Vilniaus apskrities policijoje lrytas.lt sužinojo, kad atvykus pareigūnams paaiškėjo, jog susidūrė ir apvirto du automobiliai. Greitosios pagalbos medikai į ligoninę po avarijos išvežė du žmones.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykus ugniagesiams, prispaustų žmonių nebuvo. Tačiau vieno automobilio vairuotojui reikėjo padėti išlysti iš apsivertusios mašinos.

Kita mašina rasta už 100 metrų.

Gelbėtojai iš įvykio vietos taip pat pranešė, kad medikų pagalbos reikia 7 metų mergaitei.

Šeštadienio rytą Vilniaus apskrities VPK pranešė, kad bent vienas vairuotojas šioje avarijoje buvo girtas. Kaip rašoma policijos pranešime, gruodžio 31 d. apie 17 val. Ukmergės r., Veprių seniūnijoje, ties Mankūnų kaimu, girto (2,28 prom.) vyro (gim. 1989 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes Benz C250“ atsitrenkė į priešpriešiais važiavusį automobilį „Opel Astra“, vairuojamą kito vyro (gim. 1988 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. 

Ukmergės policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi avarijos aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.