Antradienio eismo įvykiai: sužeisti 6 žmonės

Kovo 8-ąją, pirminiais duomenimis, 6 žmonės sužeisti 5-iuose eismo įvykiuose. Per parą – 47 eismo įvykiai.

 Antradienio eismo įvykiai: sužeisti 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Antradienio eismo įvykiai: sužeisti 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-09 11:15, atnaujinta 2022-03-09 14:04

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, kovo 8 d., antradienį, pirminiais duomenimis, 6 žmonės sužeisti 5-iuose eismo įvykiuose. Nukentėjo 3 transporto priemonių vairuotojai, 2 pėstieji ir vienas keleivis. Viename įvykyje nukentėjo du asmenys.

Šiauliuose, apie 13 val. 40 min. vairuotojas persirikiuojant nesuvaldė lengvojo automobilio „BMW“, nuvažiavo nuo kelio, nulaužė kelio ženklus ir kliudė automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusį pėsčiąjį bei apgadino mikroautobusą.

Neringos sav., kelyje Smiltynė–Nida, apie 16 val. automobilis išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Audi“ automobilio. Eismo įvykio metu abu automobiliai apgadinti nepataisomai. Sužeisti abiejų transporto priemonių vairuotojai.

Plungėje, apie 16 val. 40 min. automobilis „BMW“ nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Opel“, automobilis „Opel“ nuo smūgio atsitrenkė į priekyje buvusį „Mercedes–Benz“ automobilį. Eismo įvykio metu nukentėjo „Opel“ keleivė, kuri buvo pristatyta į Plungės ligoninę apžiūrai.

Apie 17 val iš Jonavos ligoninės gautas pranešimas, kad kreipėsi pėsčioji (gimusi 2009 m.), kurią galimai eismo įvykio metu sužalojo automobilis. Aplinkybės tikslinamos.

Vilniaus rajone, vakare apie 20 val. vilkiko vairuotojas keisdamas važiavimo kryptį, persirikiuodamas, nepastebėjo greta važiuojančios lengvosios transporto priemonės ir su ja susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo lengvojo automobilio vairuotojas.

Per parą – 47 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 4 (Vilniuje – 3, Panevėžyje – 1).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais – 11 atvejų, nuvažiavimas nuo kelio – 5 atvejai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.