Kauno policija ieško nemažą pinigų sumą pametusio žmogaus

Jau savaitė, kaip Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai bando išsiaiškinti, kam priklauso balandžio 26 dieną apie 12 val. 30 min. pamesta ir pilietiškos moters rasta nemaža grynųjų pinigų suma.

Kauno policija ieško nemažą pinigų sumą pametusio žmogaus.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Kauno policija ieško nemažą pinigų sumą pametusio žmogaus.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2022, 10:40 AM, atnaujinta May 17, 2022, 10:43 AM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, pinigai rasti Kaune, senamiestyje, juos radusi moteris dar bandė ieškoti pinigų savininko pati, tačiau nepavykus jo rasti, ji pinigus atnešė į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariatą.

„Džiaugiamės, kad mūsų mieste gyvena tokie pilietiški žmonės. Viliamės, jog tikrasis pinigų savininkas ar savininkė greitai atsiras“, – kalbėjo policijos pareigūnai, taip ir nesulaukiantys besikreipiančio tikrojo pinigų savininko.

Asmenį, kuriam priklauso pinigai, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Dovydą Sinkų tel. nr. +370 606 27 135, el. p. dovydas.sinkus@policija.lt arba atvykti į Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariatą adresu Kęstučio g. 42, Kaunas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.