Pirmadienio rytą užmiesčio keliuose partrenktos kelios stirnos ir šernas

Pirmadienio rytą užmiesčio keliuose policija fiksavo net kelis rimtus automobilių susidūrimus su laukiniais gyvūnais - partrenktos mažiausiai trys stirnos ir vienas šernas.

Užmiesčio keliuose vairuotojai turi būti atidūs.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Užmiesčio keliuose vairuotojai turi būti atidūs.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-23 08:57, atnaujinta 2023-01-23 09:05

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, pirmadienį apie 8 val. gautas pranešimas apie tai, kad netoli Vilniaus kelyje Nr. 202 (Pagirai-Baltoji Vokė) lengvasis automobilis partrenkė į kelią išbėgusią stirną, kuri guli sužeista.

Informacija apie įvykį perduota Aplinkos apsaugos departamentui ir Vilniaus Apskrities Vyriausiajam policijos komisariatui.

Tuo tarpu Lietuvos automobilių kelių direkcijos tinklalapyje eismoinfo.lt informuojama, kad stirnos pirmadienio rytą buvo partrenktos ir Širvintų rajone, kelio Širvintos-Musninkai pradžioje, bei Anykščių rajone, greta Viešintų miestelio.

Anykščių rajone fiksuotas ir dar vienas susidūrimas su laukiniu gyvūnu - kelyje Anykščiai-Rokiškis, miškingoje vietovėje ne labai toli nuo Anykščių, automobilis partrenkė šerną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.