Rastas Šventosios upėje nuskendusio jaunuolio „Mercedes-Benz“: automobilis aptiktas netoli nuo kūno radimo vietos

Pareigūnams pavyko aptikti be žinios dingusio ir Šventosios upėje rasto jauno panevėžiečio automobilį. „Mercedes-Benz“ aptiktas netoli įvykio vietos esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Pareigūnams Ukmergės rajone pavyko rasti mirusio jaunuolio automobilį.<br> Lrytas.lt fotomontažas.
Pareigūnams Ukmergės rajone pavyko rasti mirusio jaunuolio automobilį.<br> Lrytas.lt fotomontažas.
Ukmergės rajone rasto jaunuolio automobilis  „Mercedes-Benz“.<br>„Facebook“/Kornelijos A. nuotr.
Ukmergės rajone rasto jaunuolio automobilis  „Mercedes-Benz“.<br>„Facebook“/Kornelijos A. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2023, 12:25 PM, atnaujinta May 20, 2023, 1:08 PM

Kaip rašė naujienų portalas lrytas.lt, gegužės 13 d. apie 11 val. Lukas Kosmauskas (gim. 1997 m.) išvyko iš Tilvyčio gatvės esančios Panevėžyje su baltos spalvos automobiliu „Mercedes-Benz 511“ ir nesugrįžo.

Kuomet artimieji pasigedo jaunuolio, policija pradėjo jo paiešką. Taip pat socialiniame tinkle „Facebook“ buvo sukurta grupė „Luko paieška“, kurioje dalintasi informacija apie dingusį jaunuolį.

Tačiau dar ketvirtadienio, gegužės 18 d., vakarą pasklido žinia apie Deltuvos seniūnijoje, per Leonpolio kaimą tekančioje Šventosios upėje pastebėtą skenduolį. Netrukus kilo įtarimų, jog tai gali būti dar praėjusią savaitę be žinios dingęs panevėžietis.

Tos pačios dienos vakarą Panevėžio apskrities VPK patvirtino, kad Ukmergės rajone rastas L.Kosmausko kūnas.

„Šį vakarą Ukmergės r., Leonpolio kaime, Šventosios upės įlankoje rastas vyro kūnas. Tyrimo metu nustatyta, kad tai Luko Kosmausko (gim. 1997 m.) kūnas. Pirminės apžiūros metu išorinių smurto žymių nenustatyta. Pradedamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Automobilis dar ieškomas“, – pranešė Panevėžio apskrities VPK.

Ketvirtadienio vakarą pareigūnams iškart rasti jauno panevėžiečio automobilio nepavyko. Lrytas.lt Panevėžio apskrities VPK sužinojo, kad penktadienio rytą automobilis buvo aptiktas. Turima informacija, pirminiais duomenimis, „Mercedes-Benz“ pastebėtas netoli vietos, kur išvakarėse buvo rastas kūnas.

Pareigūnai į „Mercedes-Benz“ iš karto nepateko, buvo laukiama artimųjų, kurie atgabeno atsarginius automobilio raktelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.