Ieškomas pakeliui iš Vokietijos į Lietuvą dingęs mažeikiškis

Į Mažeikių rajono policijos komisariatą kreipėsi Mažeikių rajono gyventojas, sunerimęs dėl savo dingusio dėdės Kęstučio Skabeikos. Maždaug prieš tris savaites (birželio pradžioje) šis 51-nerių metų Mažeikių r., Buknaičių k., gyventojas jam priklausančiu automobiliu „Opel Vivaro“ dar su keturiais vyrais išvyko dirbti į Vokietiją.

Ieškomas iš Vokietijos nesugrįžęs lietuvis.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Ieškomas iš Vokietijos nesugrįžęs lietuvis.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Vyro vairuojamas „Opel Vivaro“.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Vyro vairuojamas „Opel Vivaro“.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Kęstutis Skabeika.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Kęstutis Skabeika.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Jul 10, 2023, 5:15 PM

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, dėl sveikatos problemų jis birželio 30 d. minėtu automobiliu vienas susiruošė grįžti į Lietuvą ir apie savo kelionę namo informavo artimuosius. Tačiau Lietuvoje artimieji jo nesulaukė. Paskutinis jo kontaktas telefonu buvo su broliu birželio 30 d. Tuo metu jis buvo apie 60 km atstumu nuo Berlyno ir pasiskundė broliui, kad stringa jo telefono navigacija ir jam nepavyksta išvažiuoti iš Vokietijos. Po to ryšys su Kęstučiu Skabeika nutrūko. Skambinant mobiliuoju telefonu, kartais signalas būna geras, kartais rodo, kad telefonas išjungtas.

Artimieji labai nerimauja ir prašo atsiliepti visus, kas ką nors žino apie šį vyrą ar pastaruoju metu yra kur nors jį matę. Informacijos labai laukia paiešką vykdantys Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai. Skambinti reikėtų vyriausiajam tyrėjui Mantui Norkui telefonu (8 672) 87556 arba rašyti elektroniniu paštu mantas.norkus@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.