Dėl smarkaus susidūrimo kelias valandas buvo uždaryta kelio Utena-Zarasai atkarpa

Vienas žmogus buvo sužalotas penktadienį kelyje Utena-Zarasai susidūrus dviem automobiliams. Dėl avarijos kelias valandas buvo uždarytas kelias ties įvykio vieta.

 Avarija Utenos r.<br> Facebook/Roman Š. nuotr.
 Avarija Utenos r.<br> Facebook/Roman Š. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 4:12 PM, atnaujinta Aug 12, 2023, 9:51 AM

Kaip lrytas.lt informavo Utenos apskrities VPK atstovė Asta Šuminienė, pranešimas apie avariją gautas apie 13 val. 54 min. 

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą ties Degučių kaimu paaiškėjo, kad susidūrė lengvasis automobilis BMW ir mikroautobusas „VW Caravelle“.

Per avariją buvo prispaustas automobilio „Volkswagen“ vairuotojas (gim. 1972 m.). Jis išlaisvintas, perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę.

Dėl avarijos ties įvykio vieta kelias valandas buvo uždarytas kelias. Kaip praneša liudininkai, eismas čia atnaujintas tik apie 18 val.

Šeštadienio ryta Utenos apskrities VPK pateikė daugiau avarijos detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, vyras (gim. 1994 m.) vairuodamas automobilį BMW, pirminiais duomenimis lenkė ta pačia kryptimi važiuojantį ir galimai į kairę sukantį automobilį „VW Caravelle“, kurį vairavo kitas vyras (gim. 1972 m.) ir į jį atsitrenkė.

Eismo įvykio metu apgadinti automobiliai, nukentėjo „VW Caravelle“ vairuotojas (gim. 1972 m.), kuris buvo skubiai išvežtas į Utenos ligoninę. 

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.