Trečiadienis šalies keliuose: nukentėjo 5 žmonės, 2 iš jų – nepilnamečiai

Spalio 11 dieną, trečiadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 5 įskaitiniai eismo įvykiai, visi įvyko miestuose. Sužeisti 5 žmonės, iš jų 2 nepilnamečiai.

Avarija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kelių policijos tarnyba

Oct 12, 2023, 1:20 PM

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), apie 7.33 val. Vilniuje, Laisvės prospekte, nenustatyto automobilio vairuotojui sukėlus avarinę situaciją, miesto maršrutinio autobuso „Scania“ 62 metų vairuotojas turėjo staigiai stabdyti, tuo metu salone pargriuvo ir nukentėjo 77 metų keleivė.

Apie 9.35 val., lyjant, Tauragėje, į Dariaus ir Girėno ir Vytauto gatvių sankryžą, degant geltonam šviesoforo signalui, įvažiavęs 33 metų moters vairuojamas automobilis „Nissan Qashqai“ susidūrė su į pėsčiųjų perėją (žalias signalas) dviračiu įvažiavusiu nepilnamečiu. Nukentėjo 17 metų vaikinas (jis nesegėjo saugos šalmo, be to, važiavo per pėsčiųjų perėją, nors tai pagal Kelių eismo taisykles draudžiama).

Apie 10.58 val. Alytuje, Tvirtovės gatvėje, į važiuojamąją kelio dalį paspirtuku be variklio netikėtai įvažiavęs nepilnametis atsitrenkė į automobilį „Škoda Yeti“, vairuojamą 82 metų vyro. Nukentėjo 13 metų berniukas.

Apie 16.56 val., lyjant, Kaune, Č. Sasnausko gatvėje, automobilis „Audi A4“, vairuojamas 39 metų moters, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Subaru Outback“, nukentėjo jo 51 metų vairuotoja.

Apie 19.33 val., lyjant, Vilniuje, Senosios Pilaitės kelio ir Pilaitės prospekto sankryžoje, automobilis „Toyota“, kurį vairavo 46 metų vyras, nepraleido ir sužeidė per dviračių pervažą elektriniu paspirtuku važiavusią 51 metų moterį.

Pirminiais duomenimis, per parą – 46 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Kauno rajone (Ražiškių k.), Panevėžio rajone (Paberžio k.).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiu, danieliumi, elniu, šernais (2), usūriniu šuniu, stirnomis) atvejų – 15. Šie įvykiai: Vilniuje, Neringos savivaldybėje ir Biržų, Jonavos, Kupiškio, Lazdijų (2), Mažeikių, Raseinių (2), Šilutės, Švenčionių, Telšių, Utenos, Vilniaus rajonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.