Gaisras nedidelis, bet pasekmės – tragiškos: Radviliškio rajone naktį liepsnose žuvo moteris

Viena moteris žuvo naktį iš sekmadienio į pirmadienį Radviliškio rajone kilus gaisrui gyvenamajame name. Pasak ugniagesių, gaisras nebuvo didelis, tačiau jo pasekmės tragiškos.

 Išdegęs kambarys.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 Išdegęs kambarys.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2023, 7:21 AM, atnaujinta Oct 23, 2023, 8:50 AM

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 3 val. 38 min. gautas pranešimas apie tai, kad Radviliškio r., Sidabravo seniūnijoje, Sidabravo miestelyje, Miškių g. dega namas, viduje yra žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Radviliškio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Šiaulių apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Priešgaisrinės apsaugosir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad į gaisro vietą ugniagesiai nuvyko keturiomis autocisternomis.

Gelbėtojams atvykus nurodytu adresu, vieno aukšto namo mansardoje degė kambarys, patalpos buvo uždūmintos, ugnis į stogo konstrukcijas dar nebuvo persimetusi.

Ugniagesiai iš degančio kambario išnešė moterį (gimusi 1946 m.) ir iš karto pradėjo ją gaivinti. Atvykę greitosios pagalbos medikai iš ugniagesių perėmė moters gaivinimą, tačiau netrukus buvo konstatuota jos mirtis.

Pasak ugniagesių, gaisras nebuvo didelis. Po valandos nuo jo pradžios, apie 4 val. 40 min. gaisras buvo visiškai likviduotas.

Per incidentą išdegė vienas kambarys mansardoje, aprūko kitas, patalpos sulietos vandeniu.

Dėl ko kilo gaisras, kol kas nežinoma.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.