Radviliškio r. susidūrus kariškių sunkvežimiui ir visureigiui žuvo žmogus

Vienas žmogus žuvo ir vienas buvo sunkiai sužalotas penktadienio rytą Radviliškio rajone susidūrus Lietuvos kariuomenės sunkvežimiui ir visureigiui. Įvykio vietoje prireikė visų operatyvinių tarnybų.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2023, 6:15 PM, atnaujinta Nov 25, 2023, 10:52 AM

Avarija Radviliškio rajone penktadienį įvyko kiek po 9 val. Susidūrus Lietuvos kariuomenės sunkvežimiui „Mercedes-Benz“ ir visureigiui „Mitsubishi“ pastarasis buvo sumaitotas ir nublokštas nuo kelio. 

Per susidūrimą visureigio vairuotojas žuvo, kartu važiavęs keleivis buvo sužalotas ir paguldytas į ligonine. Kariškiai nenukentėjo.

Įvykio vietoje prireikė ugniagesių. Jie iš sumaitoto visureigio išlaisvino vieną užspaustą žmogų.

Šeštadienio rytą Policijos departamentas pateikė daugiau avarijos detalių. Kaip rašoma Policijos pranešime, lapkričio 24 d. apie 9 val. 10 min. Radviliškio r., kelyje Jonava-Kėdainiai-Šeduva, 78-ame km, tarnybos metu uniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės specialisto (gim. 1991 m.) vairuojamas tarnybinis automobilis „Mercedes Benz U5000“, dėl slidžios kelio dangos išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „Mitsubishi L200“, vairuojamu Baisogalos girininkijos girininko (gim. 1963 m.).

Per eismo įvykį žuvo „Mitsubishi“ automobilio vairuotojas bei sužalotas kartu važiavęs vyras (gim. 1996 m.), kuris dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Šiaulių ligoninę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.