Pasiklydusio žmogaus Rokiškio r. gausios pajėgos ieškojo net 11 valandų – viskas baigėsi laimingai

Panevėžio apskrities policija praneša, kad ketvirtadienį Rokiškio rajone net vienuolika valandų gausios pareigūnų pajėgos ieškojo pasiklydusio žmogaus. Galiausiai nelaimėlis buvo surastas. Policija praneša, kad viskas baigėsi laimingai.

 Policija pamiškėje, policijos dronas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija pamiškėje, policijos dronas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2024, 9:33 AM

Apie pasiklydusio žmogaus paiešką socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Panevėžio apskrities policija. Kaip rašoma pranešime, vasario 15 d. apie 4 val. 45 min. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio r. policijos komisariato pareigūnai iš Bendrojo pagalbos centro gavo pagalbos prašymą – Rokiškio r., Kazliškio seniūnijoje pasiklydo žmogus.

Savo buvimo vietos pasiklydėlis pasakyti negalėjo, jis turi sveikatos sutrikimų, gali išsikrauti telefonas.

„Susisiekėme su pasiklydusiu žmogumi dar kartą, paprašėme jo skambinti pasikeitus vietovei ar kitoms aplinkybėms. O patys ėmėmės skubių paieškos veiksmų. Vienu metu pagalvojome, kad išsikrovė ieškomo žmogaus telefonas, nes susisiekti vis nepavykdavo; ėmėme nuogąstauti, kad galėjo pablogėti jo sveikata. Nepraradome vilties! Skambinome dar ir dar kartą! Ir žmogus atsiliepė! Trumpai apibūdino vietovę, prašė pagalbos“, – rašoma policijos pranešime.

Nuolatinis bendravimas telefonu su ieškomu žmogumi pareigūnams padėjo nustatyti jo buvimo vietos koordinates, dėl to buvo susiaurinta paieškos teritoriją.

Gausios Panevėžio apskrities policijos pareigūnų pajėgos, į pagalbą pasitelkusios technines priemones, žvalgė teritoriją, kurioje galimai galėjo būti nelaimėlis. 

Galiausiai pareigūnai pradėjo derinti sraigtasparnio pakėlimo galimybę, tačiau to neprireikė.

„Sraigtasparnio neprireikė, po intensyvių paieškų, apie 11 val., pasiklydęs žmogus buvo surastas ir perduotas medikams! Džiaugiamės, kad paieška baigėsi laimingai“, – rašoma policijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.