Masinių muštynių slopinti Vilniuje atskubėję pareigūnai automobiliu kliudė sprunkantį nepilnametį

Kaip pranešė Policijos departamentas, vasario 24 d. apie 18 val. 26 min. Vilniuje, Justiniškių g., reaguojant į „A“ lygio iškvietimą ir prie prekybos centro važiuojant šaligatviu, tarnybinis automobilis „VW Transporter“, vairuojamas Vilniaus apskrities VPK pareigūno (gim. 1998 m.), kliudė ir sužalojo staiga iš prekybos centro išbėgusį nepilnametį (gim. 2008 m.).

 Policija ir greitoji pagalba.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija ir greitoji pagalba.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-25 08:55, atnaujinta 2024-02-25 14:10

Nepilnametis, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pirminiais duomenimis, pareigūnams buvo pranešta, kad Justiniškių g. prie picerijos mušasi grupė jaunuolių. Pokalbio metu pranešėjai teigė, kad muštynės darosi aršesnės. Todėl iškvietimui buvo suteikta aukščiausia „A“ kategorija, į įvykio vietą nusiųsti keli policijos ekipažai.

Policijai pasirodžius greta įvykio vietos, čia buvusi jaunuolių kompanija puolė bėgti į skirtingas puses. 

Vienam ekipažui bandant pasivyti jaunuolius, iš prekybos centro „Norfa“ išbėgęs vienas nepilnametis staiga paslydo ir griuvo. Tuo metu jį ir kliudė policijos tyrėjo vairuojamas tarnybinis autobusiukas.

Tuo pat metu kiti ekipažai sučiupo sprunkančią nepilnametę (gimusi 2008 m.). Policija išsikvietė jos mamą ir po pokalbio su ja paauglę atidavė tėvams.

Dėl nepilnamečio sužalojimu pasibaigusiomis gaudynėmis pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.