Trakų r. įlūžęs nuskendo žvejys, Druskininkų savivaldybėje žmogų spėta išgelbėti

Trakų rajono ežere įlūžęs nuskendo žvejys. Jo kūną iš vandens ištraukė ugniagesiai. Druskininkų savivaldybėje vandenyje atsidūrusį žmogų spėta išgelbėti.

 Ugniagesys ant lūžtančio ledo.<br> PAGD nuotr.
 Ugniagesys ant lūžtančio ledo.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2024, 12:10 PM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, vasario 28 d. apie 8 val. 37 min. Trakų r. ugniagesiai buvo iškviesti į Grendavės seniūniją, Grendavės kaimą, Buvo pranešta, kad Vilkokšnio ežero paviršiuje esančiame lede matoma properša, aplinkui mėtosi įvairūs daiktai.

Buvo įtariama, kad čia nuskendo žmogus.

Atvykus ugniagesiams, maždaug 100 m nuo kranto ir apie 8 m gylyje surastas nuskendusio vyro kūnas. Jis pargabentas į krantą.

Tą pačią dieną apie 15 val. 14 min. Druskininkų savivaldybėje ugniagesiai iškviesti į Viečiūnų seniūniją, Latežerio kaimą, prie Latežerio ežero. Buvo gautas pranešimas, kad ežere matomas plūduriuojantis žmogus, įsikibęs į valtį. Atstumas nuo kranto – apie 100 m.

Atvykus ugniagesiams, panaudota gelbėjimo valtis ir virvė, žmogus ištrauktas ir nugabentas į krantą. Vyras perduotas greitosios pagalbos medikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?