Didelė avarija prie Utenos: per susidūrimą su vilkiku žuvo BMW vairuotoja Tai jau antra moteris žuvusi avarijose trečiadienį

Viena moteris žuvo trečiadienį greta Utenos susidūrus automobiliui ir vilkikui. Žuvusios kūną iš lengvojo automobilio vadavo ugniagesiai. Tai jau antra moteris trečiadienį žuvusi avarijose Lietuvos keliuose. 

 Avarijos vietoje.<br> Utenos apskrities VPK nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Utenos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2024, 4:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2024, 10:07 AM

Kaip lrytas.lt informavo Utenos apskrities VPK atstovė Asta Šuminienė, pranešimas apie avariją kelyje Utena-Molėtai-Vilnius, ties Degulių kaimu (Leliūnų seniūnija) gautas apie 15 val. 35 min. Buvo pranešta, kad čia susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis BMW.

Pirminiais duomenimis, per susidūrimą žuvo lengvojo automobilio BMW vairuotoja (gimusi 1983 m.).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad lengvojo automobilio vairuotoja po susidūrimo liko užspausta savo mašinoje. Ją iš metalo laužo krūvos ištraukė ugniagesiai.

Moterį ištraukus iš mašinos, greitosios pagalbos medikai konstatavo jos mirtį.

Per sudūrimą abu automobiliai nuslydo nuo kelio ir atsidūrė griovyje.

Dėl avarijos policija uždarė kelio atkarpą ties nelaimės vieta.

Ketvirtadienio rytą Policijos departamentas pranešė, kad avarija įvyko dėl sprogusios vilkiko padangos. Kaip rašoma policijos pranešime, kovo 6 d. apie 15 val. 30 min. Utenos r., kelio Vilnius-Utena 86-ame km, vilkikas „Scania“ su puspriekabe, vairuojamas vyro (gim. 1987 m.), sprogus padangai, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą susidūrė su automobiliu „BMW Serie X“, vairuojamu moters (gimusi 1983 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilio „BMW Serie X“ vairuotoja. 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad nuo kelio nuvažiavęs vilkikas, lengvąjį automobilį irgi nustūmė į griovį ir galiausiai ant jo užvirto.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tai jau antra moteris trečiadienį žuvusi avarijose Lietuvos keliuose. Kaipjau skelbė lrytas.lt, apie 8 val. 26 min. Panevėžio rajone automobilis „Audi“, vairuojamas moters (gimusi 1999 m.) išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į sunkvežimį DAF, kurį vairavo vyras (gim. 1983 m.).

Per avariją žuvo „Audi“ vairuotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.