Šiaulių prokurorai nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl pernai spalį mirusio aštuonmečio berniuko

Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorės nutarimu nutrauktas ikiteisminis tyrimas, kuris buvo pradėtas 2023 m. spalio 2 d. dėl sveikatos sutrikimų į Kauno klinikas atvežto aštuonmečio. Ligoninėje mažametis Ariogalos gyventojas buvo operuotas, po kurio laiko jo gyvybė užgeso.

Vaikas ligoninėje buvo operuotas, tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko. <br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vaikas ligoninėje buvo operuotas, tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko. <br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos Respublikos prokuratūra

Apr 25, 2024, 1:12 PM

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Laimutė Martinavičienė, tyrimą atliko Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Ikiteisminio tyrimo metu išnaudotos visos turėtos galimybės ir nustatytos faktinės įvykių aplinkybės. Įvertinus surinktų duomenų visumą, prokuroro nutarimu ikiteisminis tyrimas nutrauktas konstatavus, kad nebuvo padaryta veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių.

Priimtu nutarimu konstatuota, kad vaiko mirties priežastis nebuvo susijusi su smurtu ar jokiais kitais visuomenėje aptarinėtais nusikaltimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.