Prasidėjo registracija vaikų priėmimui į Kauno mokyklas

Kauniečiai tėveliai jau gali registruoti savo atžalas į pasirinktas miesto bendrojo ugdymo mokyklas. Prašymus galima teikti internetu arba pristatant į pasirinktą įstaigą.

Mokiniai<br>T.Bauro nuotr.
Mokiniai<br>T.Bauro nuotr.
Klasė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Klasė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mokykla<br>M.Patašiaus nuotr.
Mokykla<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 15, 2024, 5:09 PM

Kaip nurodo Kauno savivaldybė, tėveliai ar globėjai nuo penktadienio iki gegužės 31-osios elektroninius prašymus gali pildyti internetu: imokykla.kaunas.lt.

Jeigu tarp pageidaujamų ugdymo įstaigų nepasirinkta priskirtoji mokykla pagal deklaruotą gyvenamąją vietą savivaldybės teritorijoje, informacinė sistema ją priskirs automatiškai.

Nesant galimybių užpildyti prašymą informacinėje sistemoje, jis pateikiamas tiesiogiai pasirinktoje mokykloje. Vienas vaikas gali būti registruojamas į dvi miesto įstaigas.

Pirmumas teikiamas vaikams, kurių gyvenamoji vieta deklaruota Kauno mieste ir patenka į mokyklai priskirtą teritoriją, arčiausiai ugdymo įstaigos. Vertinant gautus prašymus, atsižvelgiama į gyvenamosios vietos deklaravimo datą, vaiko specialiuosius ugdymosi poreikius bei mokykloje jau besimokančius seses ar brolius.

Savivaldybė pažymi, kad esant laisvų vietų, Kauno miesto bendrojo ugdymo įstaigose laukiami visi norintieji ir iš kitų savivaldybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.