Efektyvumą didinančios inovacijos

Kūryboje, gamyboje, pramonėje, versle viskas skaičiuojama. Jei sunaudojama daugiau energijos, vandens, dujų, jei iššvaistoma daugiau, tai reiškia, kad gaminama brangiau nei pas konkurentą. Toks verslas žlunga ar, geriausiu atveju, tampa muziejumi. Racionalus efektyvumas svarbus net tolimam nuo gamybos versle.

Interaktyvus reklamos stendas.<br>Laidos stop kadras
Interaktyvus reklamos stendas.<br>Laidos stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2015, 10:33 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 1:28 PM

Inovatoriški lietuvių sprendimai tampa puikiai verslininkų talkininkais. Pažangioji „Tasker“ sistema kokybiškiau paskirsto įmonės darbuotojų išteklius, darbus. Ši technologija skatina skaidrumą ir geresnius rezultatus, o tai sąlygoje darbo efektyvumo didinimą.

Pažangios idėjos sklinda ir reklamos sektoriuje. Akis turintis interaktyvus reklamos stendas „Persimonas“ savarankiškai stebi ir analizuoja kas ir kokia reklama domisi labiausiai, o VGTU studentų sukurtas programos prototipas ypatingas pasaulio mastu ne tik dėl to, kad geba prognozuoti dinamiškų, adaptyvių ir lanksčių verslo procesų rezultatus, bet ir dėl to, kad įvertina atsitiktinius procesus ir į juos reaguoja.

Jų inovacija sudaro prielaidą tikėtis tikslesnių verslo imitacijos rezultatų, nes automatizuoti procesai leidžia išvengti žmogiškojo faktoriaus nulemtų klaidų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.