Nacionalinė žemės tarnyba stoja į kovą su korupcija

Nacionalinėje žemės tarnyboje (NŽT) ketvirtadienį buvo pasirašyta paslaugų pirkimo-pardavimo sutartis dėl antikorupcinės vadybos sistemos diegimo. Tai pirmoji Lietuvos valstybės institucija, stojantį į kovą su korupcija pagal parengtą antikorupcinės vadybos sistemą, atitinkančią tarptautinio ISO 37001:2016 standarto reikalavimus.

Nacionalinėje žemės tarnyboje (NŽT) ketvirtadienį buvo pasirašyta paslaugų pirkimo-pardavimo sutartis dėl antikorupcinės vadybos sistemos diegimo. <br>123rf asociatyvi nuotr.
Nacionalinėje žemės tarnyboje (NŽT) ketvirtadienį buvo pasirašyta paslaugų pirkimo-pardavimo sutartis dėl antikorupcinės vadybos sistemos diegimo. <br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 4:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2019, 5:02 PM

Kaip teigiama tarnybos pranešime, pastebimas išaugęs žmonių pasitikėjimas NŽT.

Naujausi Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus“ atliktos apklausos duomenys atskleidė, kad asmenys, kurie pastaruoju metu asmeniškai tvarkė dokumentus NŽT, daug geriau vertina tarnybos veiklos skaidrumą nei 2017 m.

„Pokyčiai akivaizdūs ir pastebimi, tai skatina dar labiau susitelkti ir siekti didesnio visuomenės pasitikėjimo. Esame ir siekiame būti ambicingi ir inovatyvūs, o antikorupcinės vadybos sistema padės pagerinti administracinių ir viešųjų paslaugų teikimo kokybę, padidinti sprendimų ir procedūrų skaidrumą, viešumą ir atskaitingumą visuomenei, sustiprinti tarnybos atsparumą korupcijai“, – sakė NŽT direktorius Laimonas Čiakas.

Paslaugų pirkimo-pardavimo sutartį dėl antikorupcinės vadybos sistemos diegimo NŽT pasirašė su didelę patirtį korupcijos prevencijos srityje turinčiu paslaugų teikėju – bendrove „Corporate Securitus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?