Pervargęs Graikijos premjeras nevalgo ir negali sudėti bluosto

Sunkumų kamuojamas Graikijos

Sunkumų kamuojamas Graikijos ministras pirmininkas Alexis Tsipras valgo ir miega nepakankamai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sunkumų kamuojamas Graikijos ministras pirmininkas Alexis Tsipras valgo ir miega nepakankamai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 18, 2015, 2:47 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 11:50 AM

„Pastaruoju metu Aleksis nevalgo, nemiega, bet jis neturi pasirinkimo – jis skolingas žmonėms, kurie juo pasitikėjo“, – sakė savaitraščiui „Parapolitika“ 73-ejų Aristi Tsipras.

„Retai jį bematau. Iš oro uosto jis vyksta tiesiai į parlamentą. Neturi laiko aplankyti savo vaikų, tad kaip gi jis aplankys mane?“ – sakė Aristi Tsipras.

„Kai kalbamės, aš jam sakau, daryk viską kas geriausia savo šaliai ir rūpinkis savimi. Jis atsako, nesijaudink, viskas bus gerai“, – pasakojo ji.

40-metis premjeras praėjusią savaitę turėjo sutikti su Graikijos tarptautinių skolintojų siūlyta skausminga reforma, kad išgelbėtų savo šalies vietą euro zonoje. Po kelių dienų 30 jo bendražygių sukėlė maištą parlamente, kai prireikė balsuoti už sutartį, o A.Tsiprui penktadienį vakare teko daryti pakeitimų vyriausybėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.