Ukrainoje seserys rituališkai nužudė keturiolikmetį „energetinį vampyrą“

Ukrainos Vinicos srities teismas skyrė priverstinį gydymą psichiatrijos ligoninėje dviem seserims, žiauriai nužudžiusioms paauglį, kuris buvo vienos iš jų sūnus. Tikra motina ir teta keturiolikmečiam paaugliui daugybę kartų smogė peiliu. Žmogžudystė buvo ritualinio pobūdžio, rašo newsru.com.

Prieš nužudomas paklusnus berniukas netgi leidosi surišamas, kad padėtų motinai.<br>123rf
Prieš nužudomas paklusnus berniukas netgi leidosi surišamas, kad padėtų motinai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 8:23 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:46 PM

Tragedija įvyko 2011 m. liepą tylioje Ukrainos provincijoje, Privetnoje kaime.

Ant nužudyto nepilnamečio kūno teismo medicinos ekspertai aptiko apie 40 durtinių žaizdų. Be to, jam buvo perrėžta gerklė.

Nužudytojo kūnas buvo suvyniotas į polietileno plėvelę ir antklodę ir išmestas į šiukšlyną už namo.

Įtarimai pradžioje krito ant nužudyto berniuko mamos Liubov, kurią nurodė jos sesuo Nadežda. Bet tyrimas ir surinkti įrodymai atskleidė, kad nusikaltime dalyvavo ir berniuko teta, pati auginanti tris vaikus. Galiausiai abi seserys prisipažino atlikusios ritualinę žmogžudystę.

Nadežda sakė, kad Liubov perskaitė kažkokią ritualinę knygą ir nužudžiusi sūnų tikėjosi susigrąžinti galias, kurias jis neva iš jos atėmė. Prieš nužudomas paklusnus berniukas netgi leidosi surišamas, kad padėtų motinai.

Žiaurus susidorojimo su „energetiniu vampyru“ ritualas vyko lauko virtuvėje. Trys Nadeždos vaikai girdėjo siaubingose kančiose mirštančio pusbrolio šauksmus.

Berniuko tėvas tuo metu buvo išvykęs uždarbiauti ir negalėjo užkirsti kelio tragedijai.

Privetnoje kaimo gyventojai apie seseris dvynes Liubov ir Nadeždą, prieš 15 metų atsikėlusias į Ukrainą iš Rusijos, atsiliepė neigiamai. O nužudytąjį Dmitrijų – priešingai, tiek gyventojai, tiek mokytojai apibūdino tik kaip geranorišką, gabų, tvarkingą berniuką. Berniukas padėdavo tėvams ir tetai, su kuria jo šeima gyveno viename name.

Vyriausiai Nadeždos dukteriai – 16 metų, jaunesniems vaikams – 7 ir 5 metukai.

Prieš keletą metų abi seserys išsiskyrė su vyrais, tačiau jie ir toliau su jomis bendraudavo, padėdavo materialiai. Pati Liubov netgi nedirbo. Nadežda vienu metu mokė anglų kalbos vietinėje mokykloje, bet vėliau išėjo iš darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.