Gruzija neįsileido lėktuvo su nužudyto Rusijos mafijos boso palaikais

Gruzija neįsileido į šalį užsakomuoju reisu skridusio lėktuvo su nužudyto Rusijos mafijos boso Aslano Usojano palaikais.

1937 metais Tbilisyje gimęs A. Usojanas prieš kelias dienas buvo nušautas snaiperio Maskvos centre.
1937 metais Tbilisyje gimęs A. Usojanas prieš kelias dienas buvo nušautas snaiperio Maskvos centre.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 20, 2013, 4:01 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:21 PM

Šeima norėjo, kad A. Usojanas būtų palaidotas gimtajame Tbilisyje, tačiau Gruzijos valdžia su tuo nesutiko. Žinybos baiminosi „kriminalinio pasaulio vadeivų susibūrimo“, šeštadienį skelbė žiniasklaida.

Užsakomuoju reisu skridęs lėktuvas iš Maskvos, kuris Ukrainos Donecko mieste laukė leidimo tūpti, buvo priverstas su A. Usojano palaikais grįžti į Rusiją.

1937 metais Tbilisyje gimęs A. Usojanas prieš kelias dienas buvo nušautas snaiperio Maskvos centre. Jis buvo laikomas vienu įtakingiausių nusikaltėlių buvusios Sovietų Sąjungos teritorijoje. Per išpuolį buvo sunkiai sužeista ir viena moteris.

A. Usojanas dabar greičiausiai pirmadienį bus palaidotas Danilovo kapinėse Maskvoje. Stebėtojai tikisi panašios gedulo ceremonijos, kaip prieš ketverius metus. Tada mafijos boso Viačeslavo Ivankovo, dar žinomo, kaip „Japončikas“, laidotuvės pritraukė dešimtis nusikalstamo pasaulio autoritetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.