Meksikos narkotikų prekeivių taikiniu tapo muzikantai

Kuo Meksikos narkotikų prekeiviams galėjo užkliūti linksmą kolumbietišką muziką grojęs ansamblis? Šalies pareigūnai iš šulinio šiauriniame Minos mieste ėmė traukti grupės narių lavonus, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis AP informacija.

Manoma, kad grupė „Komba Kolombia” tapo Meksikos mafijos aukomis.<br>AP
Manoma, kad grupė „Komba Kolombia” tapo Meksikos mafijos aukomis.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 8:18 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 1:53 AM

Kolektyvas „Komba Kolombia”, atliekantis romantiškas ir švelnias „vallenato” stiliaus dainas, egzistavo jau trejus metus.

Ansamblis, kurį sudarė 16 narių, buvo populiarus visoje Meksikos Nuevo Leono valstijoje. Čia „Kombo Kolombia” ne tik grojo baruose, kaip įprasta, bet ir rengė didelius koncertus.

Tačiau dabar atrodo, kad muzikantų karjera baigėsi. Ir baigėsi tragiškai. Po koncerto viename Hidalgo miesto barų praėjusį ketvirtadienį „Kombo Kolombia” narių pasigedo artimieji, o netrukus tyrėjai ėmė traukti lavonus iš šulinio gretimame Minos mieste.

Kol kas oficialiai nepatvirtinama, ar palaikai muzikantų. Tačiau iš šulinio vakar jau buvo ištraukti mažiausiai aštuoni kūnai.

Žmonės, gyvenantys netoli baro, kuriame koncertavo ansamblis, pareigūnams teigė penktadienį paryčiais čia išgirdę šūvių seriją ir dideliu greičiu nuvažiuojančius automobilius.

Meksikoje, kuri ir toliau nesugeba pažaboti galingų narkotikų prekeivių grupuočių, muzikantai neretai tampa smurto aukomis. Bet dažniausiai tie, kurių dainose šlovinamos įvairių kartelių pergalės.

O „Kombo Kolombia” kūrinių apie smurtą ir Meksikos teisėsaugos karą su narkotikų prekeiviais neatlikdavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.