Prancūzijos ministras tikina, kad Paryžiuje saugu

Prancūzijos vidaus reikalų

M. Vallsas patikrino, kaip veikia jo planas geriau apsaugoti turistus ir paskelbė, kad „Paryžius yra saugus miestas“.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
M. Vallsas patikrino, kaip veikia jo planas geriau apsaugoti turistus ir paskelbė, kad „Paryžius yra saugus miestas“.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 3, 2013, 11:02 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:32 AM

Vidaus reikalų ministras penktadienį aplankė pagrindinius turistų traukos objektus, įskaitant Luvro muziejų ir Eifelio bokštą. M. Vallsas patikrino, kaip veikia jo planas geriau apsaugoti turistus ir paskelbė, kad „Paryžius yra saugus miestas“.

Pastaruoju metu Prancūzijos sostinę užgriuvo kritika dėl padažnėjusių nedidelių nusikaltimų prieš turistus. Luvro muziejus balandžio mėnesį net buvo vienai dienai uždarytas, kai kišenvagiais pasipiktinę darbuotojai sugalvojo streikuoti. Į tai reaguodamas M. Vallsas paskyrė 200 papildomų pareigūnų į pagrindinius turistų traukos objektus ir pasirūpino saugaus turizmo vadovo išleidimu šešiomis kalbomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.