Meksikoje sulaikytas narkotikų kartelio „Sinaloa“ vadeiva

Meksikos policija sulaikė įtariamą buvusį narkotikų kartelio „Sinaloa“ lyderio pavaduotoją, kaltinamą daugiau nei 350 žmonių nužudymu 2011 metais, skelbia AP.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 30, 2013, 10:13 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:06 PM

Policija pasienyje esančiame Siudad Chuareso mieste, šiaurinėje Čihuahua valstijoje, sulaikė 39-erių Mario Nunezas, taip pat žinomą kaip „M-10“, informavo saugumo atstovas Eduardo Sanchezas.

Buvęs policijos pareigūnas M.Nunezas pradėjo dirbti Chuareso narkotikų karteliui, po to perėjo į konkurentų pusę - „Sinaloa“ organizaciją, kuriai vadovauja labiausiai ieškomas Meksikos nusikaltėlis Joaquinas Guzmanas.

Pareigūnai kaltina M.Nunezą dėl narkotikų keliamo smurto suintensyvėjimo, susišaudymų, išpuolių prieš policiją ir pagrobimų Siudad Chuarese, kuris sujungtas su JAV Teksaso valstijos El Paso miestu.

JAV teismo dokumentuose teigiama, kad S.Gusmanas pasamdė M.Nunezą ir nurodė jam iš vietos Chuareso kartelio perimti narkotikų kontrabandos koridorius į JAV bei įvykdyti žudymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.