Po siautėjusio taifūno Filipinuose vis dar įstrigę 50 Rusijos turistų

Praėjusią savaitę galingam

Maskva laukia Filipinų leidimo, kada galės pasiųsti lėktuvą atgabenti humanitarinę pagalbą ir parskraidinti Rusijos turistus namo<br>AP nuotr.
Maskva laukia Filipinų leidimo, kada galės pasiųsti lėktuvą atgabenti humanitarinę pagalbą ir parskraidinti Rusijos turistus namo<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 12, 2013, 6:52 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:51 AM

Ambasados pastangos nustatyti turistų buvimo vietą ir susisiekti su jais iki šiol nesėkmingos, informavo ambasados sekretorius Aleksejus Iliuvijevas. Manoma, kad dalis turistų yra sostinėje ir laukia skrydžio į Rusiją, kiti liko kurortuose.

Maskva laukia Filipinų leidimo, kada galės pasiųsti lėktuvą atgabenti humanitarinę pagalbą ir parskraidinti Rusijos turistus namo, pažymėjo diplomatas.

Penktadienį Filipinus nusiaubęs taifūnas „Hayan“ buvo viena iš galingiausių tokio tipo sausumos audrų istorijoje. Pranešama, kad labiausiai nukentėjusioj Leitės saloje galėjo žūti 10 tūkst. žmonių, namų neteko apie 630 tūkst. filipiniečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.