Naująjį Džersį gąsdino zombis (video)

Reta genetine liga sergantis amerikietis turi tikrai gerą humoro jausmą. Nuo reto displazinio Hanharto sindromo kenčiančiam vaikinui taip ir neišsivystė abi kojos bei viena ranka, bet tai jam nesutrukdė kone mirtinai išgąsdinti vieno prekybos centro Naujajame Džersyje lankytojų, apsimetus zombiu, skelbia „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2013, 6:47 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:41 PM

Pokštininkas Nickas Santonastasso, išsidažęs kaip zombis tarsi tiesiai iš populiaraus serialo „Vaikščiojantys negyvėliai“ („The Walking Dead“), vieną vyrą taip išgąsdino, kad pastarasis su siaubu pašoko ir ėmė mėtyti į pabaisą popierinių rankšluosčių paketus.

Kita moteris iš netikėtumo tiesiog ėmė trankyti N.Santonastasso skėčiu.

Tai – jau ne pirmas pokštas, kurį linksmas ir neįgalus amerikietis įkelia į savo paskyrą vaizdo žinučių dalijimosi tinklalapyje „Vine“. Paskyroje, kurią puošia žodžiai „Tiesiog vaikis, svajojantis pakeisti pasaulį“, įdėtas ir vaizdelis, kur matyti, kaip N.Santonastasso šoka breiką apsirengęs animacinio šuns Skubio Du kostiumu.

Amerikietis svajoja pasirodyti „Vaikščiojančiuose negyvėliuose“ ir jau yra kreipęsis į serialo prodiuserį Robertą Kirkmaną, prašydamas leisti jam suvaidinti nors vienoje serijoje.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.